Σταμάτησε ο Μπόγιαν Κρκιτς

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Μπόγιαν Κρκιτς σε συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Καμπ Νου.
Ο Ισπανοβόσνιος θα μείνει στη μνήμη όλων ως ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρσελόνα με το πόδι στο… γκάζι, αλλά στην συνέχεια δεν ανταποκρίθηκε στις τεράστιες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν για αυτόν.
Οι προπονητές στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα έχουν αναφέρει ότι σκόραρε περισσότερα από 800 γκολ στα τουρνουά που πήρε μέρος, ενώ το μεγάλο βήμα στην πρώτη ομάδα το έκανε τη σεζόν 2007-08 υπό τις οδηγίες του Φρανκ Ράικαρντ.
Με τους «Μπλαουγκράνα» σημείωσε το πρώτο του τέρμα σε ηλικία 17 ετών και 51 ημερών, «σπάζοντας» το ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι, ενώ το Μάρτιο του 2011 σε ηλικία 20 ετών έφτασε τα 100 παιχνίδια και έγινε ο πρώτος παίκτης των Καταλανών που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.
Συνολικά με τη φανέλα της Μπαρσελόνα πέτυχε 12 γκολ σε 48 αγώνες, κερδίζοντας 10 τρόπαια, μεταξύ των οποίων 2 Τσάμπιονς Λιγκ και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ αγωνίστηκε και στις Ρόμα, Μίλαν, Άγιαξ, Στόουκ Σίτι, Μάιντς, Αλαβές και Μόντρεαλ. Τελευταία του ομάδα η Ιαπωνική, Βίσελ Κόμπε, όπου έπαιξε τις δύο τελευταίες σεζόν.