Ισόπαλο το Ντέρμπι της Λισαβόνας

Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετέτρεψαν το μεταξύ τους ντέρμπι σε ποδοσφαιρική παράσταση, αλλά το τελικό 2-2, δεν άφησε ευχαριστημένη, καμία από τις δύο.
Φοβερό ποδόσφαιρο, συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων, «σόου» από τον Γκονζάλο Ράμος, αλλά το τελικό 2-2, δεν το ευχαριστήθηκε ούτε η Μπενφίκα, ούτε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Η πρώτη είδε τη διαφορά από τη δεύτερη στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, Μπράγκα, να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς, ενώ η δεύτερη, έδωσε την ευκαιρία στην Κάζα Πία που αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (16/01) την Εστορίλ (21:00) να την ξεπεράσει και να «πατήσει» στην 4η θέση! Βασικός ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για τους «Αετούς», εκτός αποστολής για τα «Λιοντάρια» ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.
Οι φιλοξενούμενοι «άνοιξαν» το σκορ στο 27ο λεπτό με αυτογκόλ του Μπα, αλλά Γκονζάλο Ράμος, έφερε το ματς στα ίσα δέκα λεπτά αργότερα (37'). Ο Πέδρο Γκονσάλβες έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο 53', αλλά ο Ράμος -και πάλι- βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 64ο λεπτό και να διαμορφώσει το 2-2 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης. bnsports