Ρονάλντο: Όταν δήλωνε πως θέλει να τελειώσει με αξιοπρέπεια και όχι στις ΗΠΑ ή το Κατάρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που υπέγραψε στην Αλ Νασρ στο πρωτάθλημα... συνταξιοδότησης της Σαουδικής Αραβίας, πριν από 7 χρόνια είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή The Jonathan Ross Show και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς φαντάζεται το τέλος της καριέρας του.
Παρότι ο Πορτογάλος δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα του ομάδα και το όραμα που... εμπνέει, αρκετοί γύρισαν το χρόνο πίσω στο 2015 τότε που ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωνε ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στο top επίπεδο και δεν θα αγωνιζόταν σε ΗΠΑ, Κατάρ ή Ντουμπάι. Τελικά η Σαουδική Αραβία τον κέρδισε, αφού ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ.
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πριν από 7 χρόνια είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή The Jonathan Ross Show και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς φαντάζεται το τέλος της καριέρας του.
«Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο κορυφαίο επίπεδο, με αξιοπρέπεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό να πάω στις ΗΠΑ, στο Κατάρ ή στο Ντουμπάι, αλλά δεν θα το ήθελα για εμένα. Απλά δεν βλέπω τον εαυτό μου σε αυτά τα πρωταθλήματα», ανέφερε τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που εφτά χρόνια μετά από αυτή τη δήλωση, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.
Η δήλωση αυτή μετά τις τελευταίες εξελίξεις έγινε ξανά viral,  ενώ το ίδιο είχε δηλώσει και στη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν λίγο πριν πάει με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τον κόσμο να σχολιάζει πόσο έξω έπεσε. Πρώτο Θέμα