"Πέταξε" 2 βαθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στους "Ζωσιμάδες" για την 20ή αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Έτσι η ομάδα του Θανάση Στάικου "πέταξε" 2 βαθμούς σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι δικό της.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος από τους φιλοξενούμενους και πήρε το προβάδισμα με τον Μπαλάν στο 32ο λεπτό. Μετά από κεφαλιά του Παμλίδη, απέκρουσε η άμυνα του Ατρομήτου και στην επαναφορά ο Ρουμάνος φορ του ΠΑΣ έκανε το 1-0, το οποίο διατηρήθηκε εύκολα από τους γηπεδούχους μέχρι την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τζοβάρα στο 77'. Όμως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη. Ο Μπαλάν έχασε τεράστια ευκαιρία στο 86' και φτάνουμε στο 90'. Ο Τζίμας κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσεις ο Σωτήρης Νίνης. Απόκρουση του Γιαννιώτη, η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά χάνει την ευκαιρία ο Καραχάλιος.
Να σημειωθεί ότι στο 5ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Σόρια, μετά από υπόδειξη οφ-σάιντ μέσω του VAR.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο (63' λ. τρ. Λιάσος), Ριένστρα (83' Νίνης), Παμλίδης (72' Τζίμας), Μορέιρα, Μπαλάν.
Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (58' Οικονομίδης), Γκονζάλες, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Φριτζόνσον (58' Κούεν), Κιάρτανσον (58' Τζαβίδας).