Είναι ο "Άγιαξ της Ηπείρου", 2-1 την ΑΕΚ!

Σπουδαία νίκη πέτυχε πριν από λίγο ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στους "Ζωσιμάδες" για την 16η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ!
Η ομάδα του Θανάση Στάικου που παρουσιάζει τεράστια βελτίωση μετά την διακοπή, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον "Δικέφαλο" για να αμφισβητήσει την κυριαρχία της!
Το 1-0 έκανε ο Ριένστρα στο 9ο λεπτό με σουτ, ύστερα από τρομερή ενέργεια του Πήλιου, ενώ το 2-0 σημείωσε ο Μπάλαν με κεφαλιά στο 33'. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Αραούχο στο 51'. Σημειώνουμε ότι δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα στο 19', μετά από χέρι του Μουκουντί.
Άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση για τον "Άγιαξ της Ηπείρου", άλλο ένα ματς που έδειξε πάθος και ψυχή και ήταν το αφεντικό, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό "τρίποντο".

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα (67'Λιάσος), Τζίνο, Μορέιρα (89' Σταματελόπουλος), Παμλίδης (79' Τζίμας), Μπάλαν.
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Φερνάντες (65' Φαν Βέερτ), Πινέδα (73' Τσούμπερ), Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο.