Βόκολος: «Κρατάω μόνο τα θετικά, σας ευχαριστώ όλους»

Κύριος όπως πάντα ο Λεωνίδας Βόκολος, ευχαρίστησε ποδοσφαιριστές, συνεργάτες και τον μεγαλομέτοχο της Athens Kallithea, Άντριου Μπάρογουεϊ για τη συνεργασία που είχαν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στα social media, ο βετεράνος μπακ της Εθνικής, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ:

«Ήταν μια σημαντική εμπειρία για εμένα ενώ για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε αυτό που έχω σαν βάση στη φιλοσοφία μου. Με επιμονή στο πλάνο και με σκληρή δουλειά καθημερινά, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.
Κλήθηκα να αναλάβω ένα τριετές πλάνο από μηδενική αφετηρία και με πολλές δυσκολίες. Ο στόχος της πρώτης χρονιάς ήταν η εύκολη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία της Superleague 2, ως πρώτη μας παρουσία σε αυτή μετά από χρόνια. Οι ποδοσφαιριστές μου κατάφεραν να κάνουν μια εξαιρετική σεζόν μέσα από δύσκολες συνθήκες όπως όλοι γνωρίζουν, να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να κατακτήσουν την δεύτερη θέση στην λίγκα. Για αυτό το λόγο νιώθω ιδιαίτερα περήφανος αφού με τις αποφάσεις που πήρα σε καίρια σημεία και τις επιλογές που έκανα και αφορούσαν το χτίσιμο αυτής της ομάδας πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει έξ αρχής.
Έχω αποφασίσει να κρατήσω μόνο τα θετικά από αυτή την διαδρομή σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου που με την δουλειά τους προόδευσαν ατομικά και συντέλεσαν στην εξέλιξη της ομάδας, τους άμεσους συνεργάτες μου που είναι δίπλα μου όλα αυτά το χρόνια δουλεύοντας σκληρά και τέλος να ευχαριστήσω προσωπικά τον μεγαλομέτοχο κύριο Barroway για την οικονομική υγεία που προσφέρει στον Σύλλογο.
Καλή συνέχεια Athens Kallithea FC!!»