Θρήνος στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, πέθανε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς!

Θρήνος στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς "έφυγε" από τη ζωή ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, μετά από γενναία μάχη κόντρα στη λευχαιμία μόλις στα 53 του χρόνια!
Ο παλαίμαχος Σέρβος ποδοσφαιριστής έδινε τον δικό του αγώνα τα τελευταία χρόνια, πάντα μαχητής, κατάφερε δύο φορές να νικήσει την αρρώστια αλλά στο φινάλε δεν τα κατάφερε.

Ο Μιχαΐλοβιτς έπαιξε στη Βοϊβοντίνα, τον Ερυθρό Αστέρα με τον οποίο αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης και έκανε σπουδαία καριέρα στην Ιταλία με τις Σαμπντόρια, Ρόμα, Ιντερ και Λάτσιο ήταν οι ομάδες που έπαιξε στην καριέρα του, Ως προπονητής είχε τα ηνία των Κατάνια, Μπολόνια, Φιορεντίνα, Εθνική Σερβίας, Μίλαν και Τορίνο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει τα εξής:

«Η γυναίκα του, Αριάνα, μαζί με τα παιδιά τους, Βικτόρια, Βιρτζίνια, Μίροσλαβ, Ντούσαν και Νίκολας, η εγγονή τους Βιολάντε, η μητέρα Βικτόρια και ο αδερφός του Ντράζεν, με πόνο επικοινωνούν τον πρόωρο και άδικο θάνατο του άντρα, πατέρα, γιου και αδερφού τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ένας μοναδικός άνδρας, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, ανοιχτός και καλός προς όλους. Με θάρρος πάλεψε απέναντι σε μια απαίσια ασθένεια. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που αυτά τα χρόνια τον φρόντισαν με αγάπη και σεβασμό, ειδικά τους: Δρ.Φραντσέσκα Μπονιφάτσι, Δρ. Αντόνιο Κούρτι, Αλεσάντρο Ραμπάλντι και Δρ. Λούκα Μαρκέτι. Ο Σίνισα θα μείνει για πάντα μαζί μας».