Έπιασε δουλειά στην ΑΕΛ ο Γιάννης Ταουσιάνης (pics)

Στο προπονητήριο των Δένδρων βρέθηκε χθες ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Ταουσιάνης, μαζί με τους συνεργάτες του Χρήστο Τσιακίρη και Γιώργο Γουνελά, με τους οποίους πλαισιώνεται το τεχνικό team των "Βυσσινί" κι αφού έγινε η απαιτούμενη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, ξεκίνησαν ήδη να δουλεύουν με την ομάδα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β, στις 04/01 στο Αλκαζάρ.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης βρίσκεται εκτός Λάρισας ενόψει και τους αυριανού Δ.Σ. της Λίγκας κι έτσι τις συστάσεις έκαναν ο τεχνικός διευθυντής, Τάσος Βενέτης με τον αθλητικό διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ αμέσως μετά και πριν την έναρξη της προπόνησης, ο κ. Ταουσιάνης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, αναφέροντας τα εξής:
"Κατ’ αρχάς, να ευχηθώ μέρες που είναι χρόνια πολλά και ο καθένας να έχει ευτυχία στο σπιτικό του. Είναι χαρά και τιμή που θα υπηρετήσουμε την ΑΕΛ. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη, καθώς και τους κ.κ. Βενέτη και Ταυλαρίδη για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας έδωσαν να υπηρετήσουμε μια ομάδα με ιστορία και υψηλούς στόχους, καθώς σ’ αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε. Το αγωνιστικό τμήμα έχει δείξει μέσα στο γήπεδο πως έχει αρετές και δυνατότητες κι αυτό οφείλεται στον προκάτοχό μου, που δημιούργησε μια ομάδα που διεκδικεί πράγματα. Ήρθαμε με μεγάλη διάθεση να βάλουμε κι εμείς τις δικές μας ιδέες, μέσω των οποίων θα οδηγηθούμε σε αποτελέσματα που θα μας κάνουν όλους χαρούμενους. Στα μέσα της περιόδου ο χρόνος είναι περιορισμένος για να περάσεις τις δικές σου σκέψεις, αλλά η πίεση στη δουλειά μας είναι δεδομένη. Το θετικό είναι πως τα χαρακτηριστικά της ομάδας είναι κοντά σε αυτά που σκεπτόμαστε, οπότε θα εξοικονομήσουμε χρόνο για να δούμε τις άμεσες ανάγκες. Να ‘χουν όλοι την υγεία τους, γι’ αυτό κι εστιάζουμε να επιστρέψουν γρήγορα κάποιοι μικροτραυματισμοί, ώστε όλοι μαζί να δουλέψουμε με προτεραιότητα τον αμέσως επόμενο αγώνα".

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την "πρώτη" Ταουσιάνη στα Δένδρα:


ΠΗΓΗ: aelfc.gr, formedia.gr