Μπουκουβάλας: «Λόγω της πορείας μου με τον Ηρακλή κλήθηκα στην Εθνική»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας και μίλησε για τη νίκη της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού Β αλλά και για τον Ηρακλή στον οποίο πέρασε τρία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Ο Έλληνας αμυντικός χαρακτήρισε τον Ημίθεο ως την μεγαλύτερη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα.

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Μπουκουβάλας δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τη νίκη της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού Β: «Είναι μία νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα με σύγχρονο τρόπο παιχνιδιού. Ήταν δύσκολο γιατί μείναμε και πίσω στο σκορ όμως προσπαθήσαμε και το γυρίσαμε».

Για τον Ηρακλή: «Εξ’ αρχής πίστευα ότι θα έχει μια καλή πορεία. ΟΚ, στράβωσαν δυο αποτελέσματα αλλά δε χάλασε ο κόσμος, το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 είναι ένας μαραθώνιος. Ειδικά στον Βόρειο Όμιλο ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος και θα γίνει μεγάλη μάχη για την άνοδο».

Ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την άνοδο: «Μόνο βαθμολογικά μπορώ να μιλήσω. Ο Πανσερραϊκός, η ΑΕΚ και η Καρδίτσα είναι ψηλά. Και ο Ηρακλής θα παλέψει για την άνοδο».

Αν ο Ηρακλής είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχει αγωνιστεί: «Ξεκάθαρα ναι, χωρίς να υποτιμώ καμία από τις ομάδες στις οποίες έπαιξα. Σέβομαι όλες τις ομάδες που έχω περάσει και την ομάδα που αγωνίζομαι τώρα, τη Βέροια. Τα δυο προηγούμενα χρόνια ήταν εκπληκτικά αλλά με τον Ηρακλή είχα ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Ταυτίστηκα με την ομάδα γιατί ήρθαν επιτυχίες, η άνοδος, κάναμε και καλή πορεία την επόμενη σεζόν και ήρθε και μια κλήση στην Εθνική από αυτή την πορεία. Είναι η μεγαλύτερη τιμή να παίζεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σου».

Μέχρι πότε σκοπεύει να παίζει ποδόσφαιρο: «Δεν ξέρω, μου αρέσει πολύ, το απολαμβάνω και θα πάμε βήμα-βήμα».