Βραβεύει Φραντζέσκο, Αναστόπουλο και άλλους θρύλους του ποδοσφαίρου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τον Κώστα Φραντζέσκο, τον Νίκο Αναστόπουλο αλλά και άλλους θρύλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα βραβεύσει αύριο Δευτέρα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο τηλεοπτικός σταθμός «Βεργίνα Τηλεόραση».
Η μεγάλη αθλητική εκδήλωση, «Βραδιά Αστεριών του ποδοσφαίρου 2022», θα λάβει χώρα στο THEATRO VERGINA, δίπλα από το Regency Casino Thessaloniki και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα Τηλεόραση».
Στην εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθεί ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο Αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Σταμούλης, θα βραβευτούν θρύλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως οι Γιώργος Κούδας, Βασίλης Χατζηπαναγής, Ντίνος Κούης, Βασίλης Δημητριάδης, Κώστας Φραντζέσκος, Νίκος Αναστόπουλος, Άγγελος Χαριστέας, Πάμπλο Γκαρσία, Αριστείδης Καμπανός κ.α. τρεις ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές-μαθητές, οι οποίοι έχουν πολύ καλή επίδοση στα μαθήματά τους.
Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι ένα μέρος των εσόδων από χορηγίες, θα διατεθούν στο ίδρυμα «Άγιος Στυλιανός».