ΠΑΣ Γιάννινα-Μεταξάς: Τελικά ποιος ξεχνάει γρήγορα;

Το «καρφί» που έριξε ο Ηρακλής Μεταξάς για τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα και τα όσα ο ίδιος ξέχασε.
Με το κεφάλι σκυμμένο αποχώρησε ο Ηρακλής Μεταξάς από τους «Ζωσιμάδες» στην επιστροφή του, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης.
Το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν δικαιολογημένα ο 55χρονος τεχνικός. Ειδικά προς το φινάλε του ματς άκουσε πολλά από την κερκίδα. Οι αποδοκιμασίες και οι ύβρεις γίνονταν εύκολα αισθητές και για όποιον έβλεπε το ματς από την τηλεόραση.
Ο ίδιος ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα για το πώς ένιωσε κατά την επιστροφή του στο γήπεδο που πέρυσι κοούτσαρε. «Βλέπετε πως ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα» απάντησε ο Μεταξάς εμφανώς ενοχλημένος. Οι δηλώσεις δεν ήταν ποτέ το φόρτε του και το επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά.
Μήπως ο κόσμος δεν ξεχνάει γρήγορα και θυμάται τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τον ΠΑΣ Γιάννινα; Αλήθεια, μετά την αποκάλυψη του Sportime.gr πως αφήνει στα κρύα του λουτρού τους Ηπειρώτες για να πάει στον Αστέρα Τρίπολης χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν στην ΠΑΕ, σεβάστηκε τον κόσμο; Ήταν αρκετές οι φορές που ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου και διαρκώς έλεγε αερολογίες ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα με τους Αρκάδες. Μάλλον, λοιπόν, ο κόσμος δεν ξεχνάει τόσο γρήγορα. Θυμάται συμπεριφορές και καταστάσεις. Ενδεχομένως άλλοι να ξεχνούν ή να παρουσιάζουν κάποια πράγματα κατά το δοκούν. Αντώνης Τσιράκης, sportime.gr