Τάτσης: «Ο Απόλλων πρέπει, αξίζει και θέλει να είναι στη Σούπερ Λιγκ»

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και τη νίκη επί του Ηρόδοτου με 0-1 για τη Σούπερ Λιγκ 2, ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Τάτσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά: «Ενα καλό αποτέλεσμα για μας, μία πολύ σημαντική νίκη, που στο φινάλε δε σημαίνει βέβαια και κάτι γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Σ’ ένα παιχνίδι με καλό ποδόσφαιρο από την πλευρά μας στο μεγαλύτερο διάστημα, εκτός από την τελική προσπάθεια. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει πιο γρήγορα τον αγώνα, όσο αυτό δε γινόταν ο αντίπαλος ήταν μέσα στο παιχνίδι και υπήρχε φόβος να μη γίνει η ισοφάριση. Όπως έκανε άλλωστε και ο Ηρόδοτος κάποιες ευκαιρίες, το περίμενα όμως γιατί ξέρω κάποια παιδιά που είναι πολύ καλοί παίκτες. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, είχαμε καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα εκτός από το τελευταίο επιθετικό τρίτο».

Για το φετινό στόχο και τι "λέει" ο επίσημος Απόλλων: «Ο επίσημος Απόλλων αυτό που λέει, είναι ότι σε κάθε παιχνίδι αυτό που θέλουμε, είναι να πηγαίνουμε για τη νίκη και από ‘κει και πέρα πρέπει, αξίζει μια θέση, θέλει να είναι στην παραπάνω κατηγορία».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Β που ακολουθεί και το 2/2 στο πρωτάθλημα: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί, δεν ξέρουμε ποια μέρα θα παίξουμε. Κάναμε το δύο στα δύο. Σαν απόδοση πιστεύω συνολικά ήμασταν καλύτεροι από την πρεμιέρα γενικότερα στην επιθετική λειτουργία, φτάναμε πιο εύκολα σήμερα στο τέρμα. Οσα ελαφρυντικά και αν είχε το πρώτο παιχνίδι λόγω πρεμιέρας ευελπιστώ να κρατήσουμε αυτό τον ρυθμό και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο τελευταίο επιθετικό τρίτο».