Μπήκαν οι τελευταίες "πινελιές" στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας

Ολοκληρώθηκαν με εντατικούς ρυθμούς, οι βελτιωτικές εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, προκειμένου η νέα διοίκηση της ΠΑΕ, να το παραδώσει στους φιλάθλους της ομάδας σε αξιοπρεπή κατάσταση, τόσο στο πέταλο στο ρολόι, όσο και στην θύρα 4, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε πλήρη εγκατάλειψη.
Ο αγωνιστικός χώρος, μετά την επανασπορά, βελτιώθηκε σημαντικά, όχι όμως στον βαθμό που θα το ήθελαν οι υπεύθυνοι, για αυτό και ο αντ/δρος της ΠΑΕ Στέφανος Αποστολίδης, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο, μαζί με τον γεωπόνο Μιχάλη Ανθουλάκη, που έχει την ευθύνη της συντήρησης του χλοοτάπητα, προκειμένου να δουν την τωρινή κατάστασή του και να αποφανθούν για τις περαιτέρω βελτιωτικές ενέργειες που μπορούν να γίνουν.
Πριν λίγες μέρες τελείωσε και η ανακαίνιση που έγινε στις τουαλέτες που βρίσκονται κάτω από την θύρα 4 και στο πέταλο όπου φιλοξενούνται οι φίλαθλοι των αντίπαλων ομάδων, ενώ καθαρίστηκε και η συγκεκριμένη κερκίδα με τον περιβάλλοντα χώρο της.
Να θυμίσουμε ότι από τον περασμένο μήνα, απομακρύνθηκαν οι κάδοι με τα σκουπίδια, οι στοίβες από άμμο, τα διάφορα μηχανήματα και τα σκουπίδια, όλα αυτά από την είσοδο στο πέταλο στο ρολόι. Αντικαταστάθηκαν τα σπασμένα καθίσματα και τα ξεθωριασμένα επανήλθαν στο φυσικό τους χρώμα με την χρήση φλογοβόλου.
Επίσης βάφτηκαν με τα χρώματα της "Βασίλισσας", όλοι οι τοίχοι του γηπέδου, ενώ αυτές τις μέρες ανασκευάζεται ένας χώρος κάτω από την κερκίδα, που θα δοθεί στους οργανωμένους φιλάθλους, προκειμένου να στεγάσουν τα γραφεία τους, τα οποία θα λειτουργούν κυρίως τις ημέρες των αγώνων.
Κάποιες από αυτές τις αλλαγές, τις είδε ο κόσμος που βρέθηκε στο ματς της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με Χανιά, αντικρίζοντας ένα "ανανεωμένο" γήπεδο.
ΠΗΓΗ: kerkidasport.gr