Μήνυση Πλατέλλα κατά του Ιωνικού για εκβιασμό!

Νομικά κατά του Ιωνικού κινήθηκε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.
Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, του Άρη και της Εθνικής, ζητά την αποδέσμευσή του από την ομάδα της Νίκαιας, στην οποία επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο και παράλληλα την κατηγορεί για απειλές προς το πρόσωπό του.
Στη καταγγελία που κατέθεσε στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για «εκβιασμό» που του έγινε ώστε να λύσει το συμβόλαιό του και ότι λόγω της παρουσίας τεσσάρων «εύσωμων», όπως τους χαρακτηρίζει, ανδρών φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα, κάτι που τον οδήγησε ώστε να εγκαταλείψει το γήπεδο της Νίκαιας «σκαρφαλώνοντας σε τείχους», όπως ανέφερε σχετικά. Μάλιστα αναγράφει ότι για το συμβάν ενημέρωσε την αστυνομία και ότι μετέβη στο Α.Τ. της περιοχής ώστε να υποβάλλει μήνυση.
Από τον Ιωνικό λένε πως «τα πράγματα δεν έχουν γίνει όπως τα λέει ο ποδοσφαιριστής. Ο παίκτης επέδειξε αντιεπαγγελματική και προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα, τον πρόεδρο και τον προπονητή. Επίσης η ΠΑΕ δεν του οφείλει χρήματα και τόσο η ΠΑΕ όσο και ο πρόεδρος και ο προπονητής επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους». Ετσι επί της ουσίας από τη Νεάπολη σχολιάζουν πως θα κινηθούν και εκείνοι νομικά κατά του ποδοσφαιριστή με αφορμή τα όσα τους καταλογίζει και το σχετικό «σήριαλ» αναμένεται να έχει πολλά «επεισόδια».