Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος της Λίβερπουλ στο Άμστερνταμ, στο Γιουρόπα η Μπαρσελόνα

Άλλη μία μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά για τη Λίβερπουλ η αποψινή, καθώς επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 0-3 του Άγιαξ στον Άμστερνταμ και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ομάδα του Κλοπ θα έχει την ευκαιρία και για την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική με νίκη επί της Νάπολι.
Στο 42' ο Χέντερσον έκανε μια υπέροχη μπαλιά με το εξωτερικό προς τον Σαλάχ με τον Αιγύπτιο με πανέμορφο πλασέ να ανοίγει το σκορ.
Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες της Λίβερπουλ έκρυψαν τη μπάλα και αυτή εμφανίστηκε αριστερά στα πόδια του Νούνιες ο οποίος σε κενή εστία ουσιαστικά έκανε το πλασέ αλλά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Πάσφεερ.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο σέντερ φορ των 6 φορές Πρωταθλητών Ευρώπης πήρε το αίμα του πίσω καθώς μετά από κόρνερ από τα αριστερά πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Οι φιλοξενούμενοι "κλείδωσαν" τη νίκη στο 52' με τον Σαλάχ να δίνει ωραία στον Έλιοτ ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το δεύτερο του γκολ στον θεσμό.

Η Μπαρσελόνα ηττήθηκε με 0-3 από την Μπάγερν και έπειτα από τη νίκη της Ιντερ με 4-0 επί της Βικτόρια Πλζεν, οι Καταλανοί για 2η σερί σεζόν δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τη φάση των "16".
Έτσι θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ, όπως επίσης η Γιουβέντους και η Σεβίλλη.