Τα θετικά του Νικολιά για ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ψάχνει έναν πλάγιο επιθετικό και στράφηκε σε μια εξαιρετική δοκιμασμένη λύση, αυτή του 28χρονου Αλέξανδρου Νικολιά, ενός παίκτη που είναι υψηλότερου επιπέδου και ανήκει στον Ολυμπιακό.
Ο Αλέξανδρος Νικολιάς αγωνίστηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ για δύο χρόνια δανεικός από τον Ολυμπιακό και έπαιξε 44 παιχνίδια (23 στη Σούπερ Λιγκ 2 και 21 στη Σούπερ Λιγκ) πετυχαίνοντας τρία γκολ. Συνοπτικά, στη μεγάλη κατηγορία έπαιξε 66 παιχνίδια.
Το πρώτο θετικό για τον Νικολιά είναι ότι γνωρίζει την πόλη της Λάρισας, πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής, το δεύτερο είναι η αναμφισβήτητη αξία του ποδοσφαιριστή και το τρίτο ότι αποτελεί παίκτη που οι φίλαθλοι χαίρονται να τον βλέπουν, καθώς προσφέρει θέαμα με τις ντρίπλες του.
Ο παίκτης δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρει να έρθει, αφού αυτήν τη στιγμή έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΛ λογικά περιμένει να τον αφήσει ο Ολυμπιακός για έναν χρόνο δανεικό. Έτσι, όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις της πειραϊκής ομάδας.
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Ελευθερία