ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-1

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1, για την 4η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Μία νίκη η οποία εκτός από νίκη ουσίας, καθώς η θέση που έχει ο ΠΑΣ στη βαθμολογία δεν τον αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση, είναι και νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Κέβιν Ροσέρο. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός πανηγύρισε το γκολ με μια φανέλα του Κόντε, αφιερώνοντας έτσι το τέρμα αυτό στο μεγάλο άτυχο της ομάδας.
Στο 24' ο Μπαγκαλιάνης πέτυχε γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι Βοιωτοί έκαναν το 1-1 με τον Μουτίνιο.
Στην επανάληψη οι Ηπειρώτες με τον Ροντρίγκο Εραμούσπε στο 73' πέτυχαν το γκολ παίρνοντας μια μεγάλη νίκη ουσίας. Πάντως ο ΠΑΣ έχασε αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τερματα, με κυριότερη αυτή του Σταματελόπουλου.
Σε αυτό το ματς στο γήπεδο υπήρχαν αρκετοί παλιοί γνώριμοι. Προπονητής του Λεβαδειακού είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης που υπήρξε βοηθός του Γιάννη Πετράκη και ο Θέμης Τζημόπουλος που τίμησε για 9 χρόνια την φανέλα του ΠΑΣ. Στον Λεβαδειακό αγωνίζεται και ο Γιώργος Βρακάς γιός του προέδρου της ΕΠΣ Ηπείρου. Τέλος εναντίον της παλιάς του ομάδας αγωνίστηκε ο Ζήσης Καραχάλιος.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (68' Σταματελόπουλος), Μορέιρα (90+2' Παντελάκης), Ροσέρο, Παμλίδης (60' Τζίμας).
Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βήχος, Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μεχία (46' Χάμοντ), Μουτίνιο, Σκβάρκα (46' Λούα Λούα), Βρακάς (78' Τορό), Μπελμόντ, Δούμτσιος (78' Τσιριγώτης).