Φραντζέσκος: «Ο Παναθηναϊκός πάει για πρωτάθλημα»

Ο Κώστας Φραντζέσκος, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Παναθηναϊκό που κάνει πορεία πρωταθλητισμού, αλλά και για την ομάδα που προπονεί τώρα, το Αιγάλεω.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο σταθερή ομάδα μέχρι αυτή τη στιγμή και με αυτό που δείχνει έχει τις βάσεις να φτάσει πάρα πολύ ψηλά φέτος. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να πάει για το πρωτάθλημα, γιατί έχει πολύ καλή ομάδα, ο κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο και αυτό οφείλεται στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς».

Για τον Φερνάντες και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Η πορεία του θα δείξει αν είναι ο παίκτης που έλειπε από τον ΠΑΟΚ. Έχουν έρθει αρκετοί παίκτες με μεγάλη οντότητα που δεν μπόρεσαν να δώσουν πολλά πράγματα. Το θέμα είναι πόσο θα δέσει με όλη την "οικογένεια" της ομάδας».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι σε μια μεταβατική περίοδο, έχει κάνει μια ανανέωση. Έχει ένα άλλο πλάνο σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, οπότε θέλει υπομονή και επιμονή».

Για τον Άρη: «Όταν αλλάζουν οι προπονητές σε δύο αγωνιστικές δεν είναι και ότι καλύτερο, άρα κάτι υπάρχει από πίσω που αυτό περνάει σε όλη την ομάδα, ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη».

Για το Αιγάλεω: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, όταν θα ξεκινήσει αυτό. Ευελπιστούμε να είμαστε αντάξιοι του ονόματος της ομάδας».