Ισόπαλο το Ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το Ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ, ανάμεσα στην Έβερτον και τη Λίβερπουλ για την 6η αγωνιστική ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ.
Το μεγάλο ντέρμπι του «Γκούντισον Παρκ», τα είχε όλα, εκτός από γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δυο ομάδες να έχουν από μία κλασική ευκαιρία. Στο 34', από υπέροχη προσπάθεια του Άντονι Γκόρντον, η μπάλα έφτασε στον Άντονι Ντέιβις, αλλά το σουτ του μέσου της Έβερτον σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Άλισον. Στο 43' η Λίβερπουλ σπατάλησε απίθανη διπλή ευκαιρία: αρχικά ο Τζόρνταν Πίκφορντ έστειλε την κεφαλιά του Ντάρβιν Νούνιεζ στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, στο σουτ του Λουίς Ντίαζ, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Έβερτον.
Γρήγορος ρυθμός και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 69' με την προβολή του Κόνορ Κοάντι, αλλά το γκολ να ακυρώνεται μέσω του VAR. Στις καθυστερήσεις, ο Μοχάμεντ Σαλάχ είδε την προσπάθειά του να αποκρούεται από τον Πίκφορντ κι εν συνεχεία να εξοστρακίζεται - και πάλι - στο δοκάρι.