Ανακοίνωσε Νταμπίζα

Νταμπίζα ανακοίνωσε η Επισκοπή.
Βεβαίως δεν μιλάμε για τον Νίκο Νταμπίζα, αλλά για τον γιό του Κώστα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κρητική ομάδα.
Ο γιός του βετεράνου μπακ της Νιουκάσλ και του Ολυμπιακού και Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι 22 ετών.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Νταμπίζα.
Ο Νταμπίζας αγωνίζεται σε θέση κεντρικού αμυντικού. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα την 1η Δεκεμβρίου το 2000 και το ύψος του είναι 1.86μ..
Ο Κώστας Νταμπίζας πρωτόπαιξε στις ακαδημίες της ΑΕΛ. Μετά τα 15 του χρόνια ωστόσο, όταν άρχισε να εξελίσσεται ποδοσφαιρικά, τον συναντάμε στην ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού.
Το 2017-18 δοκιμάζει στην Αγγλία αγωνιζόμενος πρώτα στην Gateshead U19 όπου έμεινε εκεί για ενάμισι χρόνο. Τον Ιανουάριο του 2019 αποχωρεί και πηγαίνει στην Benfield όπου έμεινε ως τον επόμενο Ιανουάριο (2020). Η σεζόν επί της ουσίας διακόπτεται λόγω κορονοϊού και την επόμενη σεζόν (2020-21) επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να αγωνιστεί στον Αστέρα Βάρης (Γ’ Εθνική). Πέρυσι (2021-22) αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Β’ (SL2).
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες".