Μπηχτή Αλ-Κελαϊφί σε Ρεάλ: "Δεν καταλαβαίνω γιατί πανηγυρίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ήθελαν Σούπερ Λιγκ"

Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί πέταξε την "μπηχτή" του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως αντιφάσκει όταν από τη μία τίθεται ανοιχτά κατά του Τσάμπιονς Λιγκ, υποστηρίζοντας την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ και από την άλλη πανηγυρίζει τις νίκες της σ' αυτό.
Η Ρεάλ μετράει ήδη δύο νίκες απέναντι στις Σέλτικ και Λειψία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο πρόεδρος της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί πέταξε τη σπόντα του.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της ECA στην Κωνσταντινούπολη ο Κελαϊφί σχολίασε την αντίφαση στην οποία έχουν υποπέσει οι Μαδριλένοι, τονίζοντας πως από τη μία πανηγυρίζουν τις νίκες του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και από την άλλη στράφηκαν ενάντια σ' αυτή με την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ.
"Μου φαίνεται πολύ περίεργο που η Ρεάλ γιορτάζει τη νίκη της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μιλάμε για την καλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο, αλλά είναι πραγματικά περίεργο το γεγονός ότι πρώτα έρχονται ανοιχτά ενάντια σε αυτή και μετά απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους, κερδίζοντας και μάλιστα πανηγυρίζοντας. Ναι, ειλικρινά είναι πολύ εντυπωσιακό", δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί ΣΖ.
ΠΗΓΗ: sport24.gr