Άρης-Ολυμπιακός 2-1 και τέλος ο Κορμπεράν

Χάρη σε ένα φοβερό επιθετικό ξέσπασμα, στο οποίο βρήκε δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά, ο Άρης νίκησε τον Ολυμπιακό 2-1 στο "'Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και άφησε τους "Eρυθρολεύκους" στο -7 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Ο νέος προπονητής των "Kιτρίνων", Άλαν Πάρντιου, έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στον πάγκο της ομάδας.
Το ξεκίνημα του ματς ήταν ιδανικό για τους φιλοξενούμενους. Στο 15' μετά από υπέροχη ασίστ του Χουάνγκ, ο Μασούρας με ψύχραιμο πλασέ, νίκησε τον Κουέστα και άνοιξε το σκορ. Ο Άρης προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού.
Στο δεύτερο μέρος και όσο περνούσε η ώρα, ο Άρης κέρδιζε μέτρα, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα αλλά οι γηπεδούχοι δεν ήταν απειλητικοί. 
Κάτι που άλλαξε μέσα σε δύο στιγμές, μέσα σε ένα τετράλεπτο. Από το 76' μέχρι και το 80' οι "Kίτρινοι" έκαναν μια μεγάλη ανατροπή.
Στο 76' ο Μαντσίνι πέρασε τον Βατσλίκ και σε κενή εστία πέτυχε το 1-1 ενώ στο 80' μετά από σέντρα του Μανού Γκαρθία, ο Πάλμα σαν σε προπόνηση έγραψε το 2-1 και χάρισε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Η ήττα από τον Άρη σε συνδυασμό με την κάκιστη εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα έφεραν την απόλυση του Κάρλος Κορμπεράν από τον πάγκο των "Eρυθρολεύκων".
Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, έγινε γνωστό πως η διοίκηση του Ολυμπιακού λύνει την συνεργασία της με τον Ισπανό προπονητή.
Ο Κορμπεράν αποτελεί, λοιπόν, παρελθόν, έχοντας κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού μόλις σε 11 παιχνίδια. Με απολογισμό 4 νίκες (οι 2 στα πέναλτι), 4 ισοπαλίες και 2 ήττες ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος απομακρύνθηκε στις αρχές Αυγούστου.
Η πειραϊκή ΠΑΕ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τον εκλεκτό, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού.
ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική