Ανέλαβε τον Διαγόρα Ρόδου ο Πάρης Ανδράλας

Ο Πάρης Ανδράλας είναι ο νέος προπονητής του Διαγόρα Ρόδου.
Ο πρώην μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, του ΠΑΟΚ, της Προοδευτικής και του Λεβαδειακού, ο οποίος πλέον είναι προπονητής, με τελευταία θητεία στη Λαμία, ανέλαβε την ομάδα των Δωδεκανήσων στην οποία είχε αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον νέο Τεχνικό Διευθυντή, Στάθη Προβατίδη:

"ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ! Ο Πάρης Ανδράλας ανακοινώνεται από την ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ως ο νέος προπονητής της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023. Το 2014 από τη θέση του έμπειρου ποδοσφαιριστή ο κ. Ανδράλας είχε φορέσει την φανέλα του "Γηραιού". Οκτώ χρόνια μετά, ανεβαίνει και πάλι στο ίδιο σκάφος που έχει νέα πορεία! Θα είναι ο νέος καπετάνιος-προπονητής, που καλείται να οδηγήσει το Διαγόρα στο δρόμο των επιτυχιών και της υλοποίησης όλων των στόχων της νέας περιόδου.
Στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, η διοίκηση της ΠΑΕ τοποθέτησε τον Στάθη Προβατίδη. Για πολλά χρόνια παίκτης του Διαγόρα, με ουσιαστική ηγετική παρουσία. Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τους καλωσορίζει και πάλι στην "κυανέρυθρη οικογένεια" και τους εύχεται υγεία και επιτυχία στο έργο τους".