Σαν σήμερα το 2005: Με γκολ του Κώτσιου ο Παναθηναϊκός μπαίνει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Σαν σήμερα το 2005, ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την Βίσλα Κρακοβίας στο ΟΑΚΑ, και μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!
Οι "Πράσινοι" ήθελαν να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας. Όμως για να συμβεί αυτό, έπρεπε να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Πολωνών.
Στην αναμέτρηση που έγινε στη Κρακοβία, η Ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-1. Στη ρεβάνς στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νασίφ Μόρις ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Νοτιοαφρικανό αμυντικό να νικάει τον Μάινταν με κεφαλιά στο 62', ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Χαραλαμπίδη.
Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Πολωνοί, ο Ολισαντέμπε έγραψε το 2-0 στο 65′, δίνοντας σκορ πρόκρισης στο "Τριφύλλι". Η πρόκριση όμως δεν είχε κριθεί ακόμη, καθώς το γκολ του Σομπολέφσκι στο 79' "πάγωσε" το Στάδιο, αφού έδινε και πάλι το πάνω χέρι στους φιλοξενούμενους.
Όμως οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και τρία λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού, ο Παπαδόπουλος πέτυχε το 3-1, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση.
Εκεί, μια κεφαλιά του Ηλία Κώτσιου στο 114' διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με το ΟΑΚΑ να φλέγεται, δίνοντας παράλληλα στο Τριφύλλι μια μεγάλη και παλικαρίσια πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!