"Διπλό" της Μπράιτον επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο... εφιάλτης επέστρεψε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην 1η κιόλας αγωνιστική της εφετινής Πρέμιερ Λιγκ!
Ακριβώς τρεις μήνες μετά τη συντριβή τους από την Μπράιτον στο «Amex Stadium» με 4-0, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πληγώθηκαν ξανά απ' την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, καθώς γνώρισαν νέα ήττα στο Ολντ Τράφορντ με 1-2 και μπήκαν με το... αριστερό στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην Ιστορία της Μπράιτον, μέσα στο «σπίτι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαγκ επέλεξε να μην ξεκινήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ενδεκάδα, όμως το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Μάντσεστερ δεν ήταν τόσο η επιθετική γραμμή της, όσο η άμυνά της που... πελαγοδρομούσε και δέχθηκε δύο πολύ «εύκολα» γκολ απ' τον Γερμανό, Πασκάλ Γκρος στο 30' και στο 39', με αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστεί η «γκρίνια» στην εξέδρα.
Ήδη λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν, χιλιάδες οπαδοί της Γιουνάιτεντ έκαναν πορεία διαμαρτυρίας κατά της ιδιοκτησίας και της οικογένειας Γκλέιζερ, με το κλίμα να είναι από πολύ νωρίς «βαρύ» στο «Θέατρο των Ονείρων».
Η είσοδος του Ρονάλντο στον αγωνιστικό χώρο στο 53', έδωσε μία μικρή πνοή στην επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς και το κατάφερε στο 68' με το αυτογκόλ του ΜακΆλιστερ. Στο διάστημα που απέμεινε, ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλό. naftemporiki.gr