Γαλατάσαράι: Επανεκλογή του Ντουρσούν Οζμπέκ στην προεδρεία

Γράφει από την Κωνσταντινούπολη ο Mustafa Bora Kargin
Ο Ντουρσούν Οζμπέκ είναι ο νέος πρόεδρος της Γαλατασαράι.
Στην έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στο Λύκειο Γαλατασαράι, ο Οζμπέκ, έλαβε 2208 από τις ψήφους ως αποτέλεσμα ψηφοφορίας σε 24 κάλπες στις οποίες συμμετείχαν 4459 μέλη της Γαλατάσαράι, έναντι 2073 του Εσρέφ Χαμαμτσίογλου που ήταν ο άλλος υποψήφιος.
Ο Οζμπέκ επανέρχεται στην προεδρεία του συλλόγου, καθώς κατείχε αυτό το αξίωμα ξανά από τον Μάιο του 2015, έως τον Ιανουάριο του 2018.

Ο Ντουρσούν Οζμπέκ, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη μας που έδειξαν τη θέλησή τους για το μέλλον της Γαλατασαράι μας σήμερα. Ευχαριστώ, υπάρχει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που ξεκίνησαν αυτό το ταξίδι μαζί μου. Ας είναι, ας είναι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, τον αδερφό και την οικογένειά μου που ήταν μαζί μου σε όλη αυτή τη διαδικασία. Ας είναι, ας είναι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον αδελφό μου Εσρέφ και την ομάδα του. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Ας είναι, ας είναι. Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές. Αύριο είναι μια διαφορετική μέρα. Αύριο είναι η ώρα να είμαστε όλοι μαζί.
Σας έχω μια υπόσχεση, αγαπητοί οπαδοί της Γαλατάσαράι! Θα προσπαθήσω να φέρω ένα κλίμα αγάπης στη Γαλατάσαράι με τους φίλους μου. Θέλω να φέρω ειρήνη στη Γαλατάσαράι. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε ειρήνη. Δεν υπάρχει νικητής ή χαμένος σε αυτές τις εκλογές. Από αύριο είμαστε πάλι μαζί, είμαστε εύκολοι. Είστε έτοιμοι, αγαπητοί μου αδερφοί, να ενώσετε τα χέρια και πλάτη με πλάτη για να μεταφέρετε τη Γαλατάσαράι σε καλύτερες μέρες; Μαζί, θα φέρουμε τη Γαλατάσαράι σε ένα επίπεδο για το οποίο μπορούμε να είμαστε όλοι περήφανοι, τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Ζήτω η Γαλατάσαράι! Πόσο χαρούμενος είναι αυτός που λέει ότι είναι από τη Γαλατάσαράι!».