Πετράκης: «Ο Κάργας έχει τις προϋποθέσεις για να κάνει πρωταθλητισμό»

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο Γιάννης Πετράκης για τον Γιάννη Κάργα.
Ο έμπειρός Ρεθυμνιώτης προπονητής που θήτευσε με επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε για τον 28χρονο στόπερ που όπως όλα δείχνουν θα πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα στις δηλώσεις του, υποστήριξε ο Γιάννης Πετράκης:
«Ο Κάργας είναι εξαιρετικός παίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό το παιδί πέρασε από τα χέρια μου και προοδεύει. Είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία πολύ καλή επιλογή, γιατί ο Γιάννης έχει τα κυβικά για να παίξει στον ΠΑΟΚ. Είναι ευκίνητος, αντιλαμβάνεται σωστά το παιχνίδι. Ίσως και στο επιθετικό κομμάτι, έχει καλό άλμα, είναι σοβαρός στο παιχνίδι του. Είναι μία πολύ καλή επιλογή και για τον Γιάννη και για τον ΠΑΟΚ».

Μπορεί να πάρει θέση στην ενδεκάδα;
«Δεν είναι χθεσινός. Έπαιξε και στην Λέφσκι. Έχει τις προϋποθέσεις για να κάνει πρωταθλητισμό με τον ΠΑΟΚ».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο προσόν του και ποιο το μειονέκτημά του;
«Είναι πολύ αποφασιστικός και δυναμικός στην φάση που θα πάει. Αντιλαμβάνεται την κατάσταση. Όσο για την αδυναμία του πρέπει να παίξει καλύτερα με την μπάλα στα πόδια. Πάντως είναι γρήγορος και ευκίνητος. Δεν είναι το καλύτερο του, να έχει την μπάλα στα πόδια και θα πάρει την πρωτοβουλία για να δημιουργήσει παιχνίδι. Όμως επειδή ξέρει καλή μπάλα, διαβάζει το παιχνίδι σωστά και παίρνει ανάλογα σωστές αποφάσεις».