Ο Σουάρες ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Λουίς Σουάρες ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στο τέλος του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι, οι «Ροχιμπλάνκος» δεν ήθελαν να παρατείνουν τη συνεργασία με τον Ουρουγουανό διεθνή επιθετικό.
Έχοντας φτάσει στη Μαδρίτη το 2020 από την Μπαρσελόνα, ο Σουάρες βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, αφού με τα 34 γκολ σε 83 αγώνες, ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην κατάκτηση του περυσινού Πρωταθλήματος.
«Δύο αξέχαστα χρόνια τελείωσαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου μπορείτε να δείτε όλα όσα συνέβησαν στις φωτογραφίες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στοργή του καθενός σας, από την πρώτη στιγμή. Είμαι ευγνώμων για τους συμπαίκτες μου, που πάντα με αντιμετώπιζαν σαν έναν από αυτούς, αλλά και όλο το προσωπικό που εργάζεται μέρα με τη μέρα με πολλές θυσίες, ώστε όσοι παίζουμε να τα έχουμε όλα. Ειδικά σε αυτούς τους μεγάλους οπαδούς για την αγάπη και την υποστήριξη κάθε λεπτό. Κέρδισα ένα πρωτάθλημα με την Ατλέτικο, είναι κάτι ανεξήγητο και κάτι παραπάνω από ένα στόχο που επιτεύχθηκε. Αποχαιρετώ τους πάντες, περήφανος γι' αυτά τα υπέροχα χρόνια και χαρούμενος που με εμπιστεύτηκαν. Εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε πάντα ευγνώμονες», ανέφερε στο μήνυμά του. amna.gr