Σούνες: "Ούτε ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να παίξει βασικός στη Λίβερπουλ!"

Η Λίβερπουλ διέσυρε με 4-0 (μετά το 0-5 στο Ολντ Τράφορντ φέτος) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Γρέιαμ Σούνες είπε μεγάλες αλήθειες μετά την λήξη της αναμέτρησης.
Ο θρύλος της Λίβερπουλ είναι σχολιαστής στο Sky Sports και ήταν ιδιαίτερα καυστικός.

Όσα είπε:

"Αν μου έλεγαν να διαλέξω τους καλύτερους 11 και από τις δύο ομάδες, δεν θα διάλεγα κανέναν παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν μπορείς να συμπεριλάβεις κανέναν παίκτη της Γιουνάιτεντ και αυτό δείχνει το πόσο απέχουν αυτή τη στιγμή.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια τεράστια ομάδα στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά έχουν εκτεθεί πλέον. Κανένας δεν έχει κοιταχτεί στον καθρέπτη και να ρωτήσει αν αποτελεί μέρος του προβλήματος. Οι παίκτες πλέον βλέπουν τους προπονητές να έρχονται και να φεύγουν για πλάκα.
Είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο και το να τους βλέπεις να λιμοκτονούν με αυτούς τους παίκτες είναι απαράδεκτο. Φέτος σε δύο ματς με την Λίβερπουλ τα γκολ είναι 9-0.
Πλέον υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ για τη νέα χρονιά και βλέπουν ομάδες όπως η Τότεναμ και η Άρσεναλ να βρίσκονται πιό πάνω από αυτούς.
Δεν τους έχω ξαναδεί σε χειρότερη κατάσταση".