Σαν σήμερα το 2001: Ο Ηρακλής έπαιξε με 4 τερματοφύλακες στην 11άδα!

Σαν σήμερα, 22 Απριλίου του 2001, η Ξάνθη υποδεχόταν τον Ηρακλή στα Πηγάδια για το Πρωτάθλημα.
Ένα ματς που έμελλε να γραφτεί στην Ιστορία, λόγω της ταυτόχρονης χρησιμοποίησης 4 τερματοφυλάκων από τον "Γηραιό"!
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ταξιδέψει στην Ξάνθη με μόλις 14 παίκτες. Οι Γιώργος Κυριαζής, Γιώργος Ξενίδης, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Εμπενίζερ Χάγκαν και Κώστας Νεμπεγλέρας ήταν τιμωρημένοι, ενώ οι Ιεροκλής Στολτίδης, Παναγιώτης Δρούγας, Χρήστος Βελλής και Τζέιμς Ντεμπά ήταν τραυματίες. Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου (στην τελευταία σεζόν του στον Ηρακλή) δεν είχε λάβει έγκριση από την Κυπριακή Ομοσπονδία προκειμένου να λείπει για άλλη μία ημέρα από το Εθνικό συγκρότημα.
Έτσι ο Ηρακλής είχε 10 ποδοσφαιριστές γηπέδου και 4 τερματοφύλακες!
Η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελούνταν από τους: Ράινκε, Ταυλαρίδη, Αλεξόπουλο, Αδαμίδη, Χατζί, Σμετ, Μούτσιο, Σαπουντζή, Φοφόνκα, Καλαμπάκα και Στεφανίδη. Στον πάγκο κάθονταν οι τερματοφύλακες Παναγιώτης Διλμπέρης, Ηλίας Στογιάννης, και Γιώργος Δινόπουλος, ο οποίος προωθήθηκε από την ομάδα των Νέων για τις ανάγκες του αγώνα.
Ο Δινόπουλος μπήκε στο 75' αντί του Στεφανίδη, ο Στογιάννης αντικατέστησε στο 83' τον Έντερσον Φονφόνκα, ενώ ο Διλμπέρης δύο λεπτά αργότερα (85') πήρε τη θέση του Θανάση Μούτσιου.
Δηλαδή από το 85' μέχρι τη λήξη του αγώνα, που κρίθηκε με πέναλτι-γκολ του Κεχαγιά στο 78', στην ενδεκάδα του Ηρακλή βρίσκονταν 4 τερματοφύλακες!