Ανανέωσε και επίσημα ο Κλοπ!

Όπως σας είπαμε από χθες (κλικ εδώ), ο Γιούργκεν Κλοπ που βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λίβερπουλ, ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιό του μαζί της!
Οι 6 φορές Πρωταθλητές Ευρώπης επέκτειναν την συνεργασία τους, η οποία έληγε το 2024, με τον Γερμανό τεχνικό, χωρίς όμως να αναφέρουν στην επίσημη ανακοίνωσή τους για πόσα χρόνια. Ωστόσο, σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ, το νέο συμβόλαιο λήγει το 2026.
Ο Κλοπ βρίσκεται στη Λίβερπουλ από το 2015 και έχει κατακτήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Πρωτάθλημα, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ φέτος κατέκτησε ήδη το Λιγκ Καπ. Σε 371 παιχνίδια έχει 232 νίκες, 77 ισοπαλίες και 62 ήττες.

Η επίσημη ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

"Η Λίβερπουλ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ υπέγραψε νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας τη δέσμευσή του με το σύλλογο.
Η συμφωνία σημαίνει ότι ο προπονητής θα παραμείνει στο τιμόνι των Κόκκινων πέραν της λήξης της προηγούμενης συμφωνίας που θα έληγε το 2024.
Οι βοηθοί Πέπαϊν Λάιντερς και Πέτερ Κράβιτς επίσης υπέγραψαν με νέους όρους, ανάλογους με εκείνους του Κλοπ και επιβεβαίωσαν την αφοσίωσή τους στο πρότζεκτ, που άρχισε με την πρόσληψη του Γερμανού τον Οκτώβριο του 2015".