Εκτός τόπου και χρόνου ο Μαγκουάιρ στα γκολ της Λίβερπουλ!

Για ακόμη μία αναμέτρηση ο Χάρι Μαγκουάιρ δέχτηκε σκληρή κριτική όσον αφορά στις αμυντικές του τοποθετήσεις, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε την εστία της να παραβιάζεται σε δύο περιπτώσεις εξαιτίας της θέσης του στον αγωνιστικό χώρο.
Η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από την Μάντσεστερ Σίτι που δοκιμάζεται απόψε απέναντι στην Μπράιτον.
Για ακόμη μία φορά, η Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευτική στο ανασταλτικό κομμάτι, δεχόμενη τέσσερα γκολ με κάτω τα χέρια και οι φίλαθλοι της ομάδας τα έβαλαν ξανά με τον Χάρι Μαγκουάιρ για τις τοποθετήσεις του στον αγωνιστικό χώρο.
Συγκεκριμένα, ο... αρχηγός των «Κόκκινων Διαβόλων» στο πρώτο γκολ των 6 φορές Πρωταθλητών Ευρώπης, βρέθηκα πολύ κοντά στη μεσαία γραμμή για να πιέσει τον Μαγκουάιρ την ώρα που στα αριστερά της άμυνας δύο παίκτες, ο Σαλάχ και ο Άρνολντ, είχαν ελεύθερο διάδρομο για να πλαγιοκοπήσουν.
Μάλιστα, ο Άγγλος διεθνής αμυντικός έσφαλε και στο 4ο γκολ της ομάδας του Κλοπ, πραγματοποιώντας ένα τραγικό λάθος στην προσπάθειά του να τραβηχτεί και να βγάλει οφσάιντ τον Μοχάμεντ Σαλάχ.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαγκουάιρ δέχεται κριτική μέσα στη σεζόν για τις αμυντικές του τοποθετήσεις και την ικανότητά του να αγωνίζεται σε μία ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. england365