Κατσουράνης και Βόκολος στο φιλικό στη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου!

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Εκεί θα βρεθούν σπουδαίοι άσοι του παρελθόντος, όλα τα «παιδιά του κυρ Ανδρέα», που θα πάνε στην Πάτρα για να τιμήσουν τη μνήμη του δασκάλου τους, τον Ανδρέα Μιχαλόπουλου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πελοπόννησος", Κώστας Κατσουράνης και Γρηγόρης Γεωργάτος, επιστρέφουν για να αγωνιστούν έστω και ως παλαίμαχοι πλέον στο γήπεδο όπου ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά, ενώ μεταξύ άλλων θα δώσουν ακόμα το «παρόν» οι Δημήτρης Ναλιτζής, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος, Σωτήρης Κυργιάκος, Βασίλης Λάκης, Κώστας Χαλκιάς, Γιώργος Καραγκούνης, Αγγελος Μπασινάς.
Οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής θα αντιμετωπίσουν εκείνη την ημέρα μια μικτή ομάδα που θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο στους συλλόγους που εργάστηκε, αλλά και στην Εθνική Ελπίδων.
Παράλληλα, ο αγώνας θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελές ίδρυμα που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι όλοι οι ποδοσφαιριστές και ειδικά ο Κώστας Κατσουράνης και ο Γρηγόρης Γεωργάτος δέχθηκαν αμέσως να συμμετάσχουν στο παιχνίδι που θα γίνει στη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, όπως και οι άλλοι παλιοί ποδοσφαιριστές.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα και το τι θα περιλαμβάνει εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι.