Ομπαμεγιάνγκ: «Η ευκαιρία της ζωής μου, ζω ένα όνειρο»

Ευτυχισμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρσελόνα, δήλωσε σήμερα ο Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, από τους Καταλανούς.
«Πάντα είχα το όνειρο να παίξω στη LaLiga. Είναι μια απίστευτη ευκαιρία. Αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής μου. Ζω ένα όνειρο, από το οποίο ελπίζω να μην ξυπνήσω», παραδέχτηκε ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το 2025 και συνέχισε λέγοντας:
«Φυσικά, ελπίζω να είμαι στη Μπαρσελόνα για πολλά χρόνια. Θα δουλέψω σκληρά για να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να ξεκινήσω, νομίζω ότι ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν έχω παίξει εδώ και πολύ καιρό, αλλά στο μυαλό μου είναι πολύ ξεκάθαρο ότι είμαι εδώ για να παίξω και να βοηθήσω σύντομα. Ξέρω ότι θα επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κορυφή.
Οι τελευταίοι μήνες στην Άρσεναλ ήταν περίπλοκοι, αλλά νομίζω ότι έτσι είναι μερικές φορές το ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μου, δεν ήθελα ποτέ να κάνω κάτι λάθος. Τώρα νομίζω ότι αυτό είναι παρελθόν και θέλω να σκεφτώ το παρόν και αυτή είναι η απάντησή μου αυτή τη στιγμή.
Ήταν μια πολύ μεγάλη μέρα, τρελή. Υπογράψαμε δύο λεπτά από το τέλος. Ήμουν με τον μπαμπά μου στο σπίτι του ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά. Στο τέλος με πήραν τηλέφωνο το απόγευμα να πάω να κάνω τον ιατρικό έλεγχο και ήμουν πολύ χαρούμενος. Λίγο άγχος στο τέλος, αλλά όλα καλά».