Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Καλιτζάκης

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Καλιτζάκης!
Μετά από 25 χρόνια από την αποχώρησή του ως ποδοσφαιριστής και μετά από 13 χρόνια από όταν έγινε μέλος του τμήματος σκάουτινγκ, ο θρυλικός "Νίντζα" επιστρέφει στην οικογένεια του "Τριφυλλιού", ως γενικός αρχηγός στην Β ομάδα.
Για τους νεότερους, θυμίζουμε ότι ο Καλιτζάκης φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1987 έως το 1997, καταγράφοντας 259 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 345 σε όλες τις διοργανώσεις, όντας στην πρώτη 15άδα των συμμετοχών όλων των Εποχών στην Ιστορία του συλλόγου! Κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό 4 Πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ και βέβαια ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα που άγγιξε τη συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 1995-96.
Μετά φόρεσε για 3 χρόνια την φανέλα της ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε 1 Κύπελλο Ελλάδος. Επίσης φόρεσε την φανέλα της Εθνικής 71 φορές και ήταν βασικός μέλος της στο Μουντιάλ του 1994.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα μέλος της οικογένειας του Τριφυλλιού, τον Γιάννη Καλιτζάκη, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα χρέη γενικού αρχηγού στη Β’ ομάδα.

Ο Γιάννης Καλιτζάκης φόρεσε για μια δεκαετία τη φανέλα του Παναθηναϊκού (1987 – 1997) καταγράφοντας 259 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 345 σε όλες τις διοργανώσεις, όντας στην πρώτη 15άδα των συμμετοχών όλων των εποχών στην ιστορία του Τριφυλλιού! Ο «Νίντζα», όπως ήταν το προσωνύμιό του, κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό 4 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ και βέβαια ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα που άγγιξε τη συμμετοχή στον τελικό του Champions League τη σεζόν 1995-96.

Το 2009 επανήλθε στον Παναθηναϊκό ως μέλος του τμήματος σκάουτινγκ, θέση που διατήρησε για ένα χρόνο.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Καλιτζάκη πίσω στο σπίτι του!"