Η Λιντς μετά τα 6 γκολ από τη Λίβερπουλ, έφαγε 4 από την Τότεναμ!

Από... επιτυχία σε επιτυχία πηγαίνει η Λιντς!
Το... συγκρότημα του Μαρσέλο Μπιέλσα, μετά την σφαλιάρα με την 6άρα από την Λίβερπουλ, έφαγε άλλα 4 και πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.
Έχοντας ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των γκολ που είχε δεχθεί σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το περσινό πρωτάθλημα, η Λιντς έδειξε γι' ακόμα μια φορά ότι η άμυνά της είναι η... χαρά του κάθε αντιπάλου, καθώς για ακόμα ένα ματς το παθητικό φτάνει στα 3+ τέρματα, με την Τότεναμ να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο του Έλαντ Ρόουντ.
Στο 10' ο Ντόχερτι με πλασέ από γέμισμα του Σεσενιόν σε επίθεση που ξεδιπλώθηκε απλά με δυο μεταβιβάσεις άνοιξε το σκορ. Στο 15' ο Κουλουσέφσκι από αριστερά άλλαξε για λίγο τη μπάλα με τον Ντόχερτι, οι τρεις αμυνόμενοι που ήταν στη φάση δεν σταμάτησαν την πορεία του από το κόρνερ μέχρι και την περιοχή και το χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της Τότεναμ σκόραρε με σουτ στην κλειστή γωνία για το 0-2.
Από ψηλή μπαλιά του Ντόχερτι στο 27' προς τον Κέιν ήρθε και το τρίτο γκολ της ομάδας του Κόντε με τον Άγγλο στράικερ να κάνει μια επαφή τρέχοντας στο χώρο για να νικήσει τον Μελιέ. Στο 82' ο Τζέιμς με δεξί πλασέ αστόχησε και το σύνολο του Κόντε έβαλε και τέταρτο γκολ στο 86'. Ακόμα μια συνεργασία των Κέιν και Σον με τον Άγγλο να βγάζει φοβερή μπαλιά στο χώρο προς τον Νοτιοκορεάτη κι αυτός αφού πρώτα κατέβασε και έτρεξε με τη μπάλα στο δεξί, πλάσαρε για το τελικό 0-4.