Μεγάλο "διπλό" του Άρη στο Αγρίνιο

Πρώτη νίκη για το 2022 από τον Άρη, που επικράτησε με 0-2 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λιγκ και διατήρησε τις ελπίδες του για να προλάβει τα πλέι οφ.
Από την πλευρά τους, τα... «Καναρίνια» του Γιάννη Αναστασίου είδαν να διακόπτεται το σερί νικών με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΟΦΗ και στρέφουν πια το ενδιαφέρον τους στον επαναληπτικό προημιτελικό με τους «Ερυθρόλευκους».
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται με 0-2 σε λιγότερο από 20 λεπτά. Στο 3' ο Φλόρες ανέτρεψε τον Εντιαγέ και ο Ματίγια άνοιξε το σκορ από 11 βήματα, στο 5ο λεπτό.
Στο 18' ο τερματοφύλακας Μελίσσας υπέπεσε σε νέα παράβαση ανατρέποντας τον Μαντσίνι. Εκτελεστής αυτή τη φορά ήταν ο Καμαρά, που ευστόχησε στο 20' για το 0-2, που έδινε από νωρίς μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη στους «Κίτρινους».
Ο Παναιτωλικός είχε και την τύχη με το μέρος του στο 45', με το σουτ του Μπρούνο Γκάμα να σταματάει στην αριστερή δοκό του Μελίσσα. 
Ο Άρης βρήκε χώρους, αλλά Γκάμα (66') και Ιτούρμπε (68') απέτυχαν να τεκλειώσουν το παιχνίδι, ενώ στο 85' ο Σιαμπάνης κράτησε το «μηδέν» αποκρούοντας σε προσπάθεια του Βέργου.