Γιάννης Τάτσης: «Ήρθαμε με 2 προπονήσεις και 14 παίκτες»

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ηρόδοτος από την Καλαμάτα, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Γιάννης Τάτσης αναφέρθηκε στους 14 παίκτες της αποστολής και στις μόλις 2 προπονήσεις που έκαναν πριν το ματς με την Καλαμάτα. Επίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους αντιπάλους του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννιώτης τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα:

«Εμείς έχουμε να λύσουμε πολλά θέματα. Το παιχνίδι προέκυψε μέσα στο διάστημα που πρέπει να λύσουμε όλα αυτά τα προβλήματα.
Ήρθαμε με 2 προπονήσεις, με 14 παίκτες και το πρώτο μέλημα ήταν να μην πάθει κάποιος (πχ τερματοφύλακας επειδή δεν είχαμε και άλλον στον πάγκο) κάτι.
Εν τέλει να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα, να πλαισιώσουμε το ρόστερ με μεταγραφές, να προπονηθεί η ομάδα για να συνεχίσουμε την πορεία μας.
Με βάση το αποτέλεσμα και τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην ομάδα μου θεωρώ ότι ήταν μία αξιοπρεπής ήττα.
Η Καλαμάτα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι από τα φαβορί. Μεγάλο ντέρμπι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και εμείς την ευκαιρία μας με τον Κατίδη, ήταν κλασική ευκαιρία,
Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο, είχε πιο πολλές προϋποθέσεις, είχαμε και τελική που θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι.
Για τη συνέχεια; Θέλουμε να προπονηθούμε, να βγάλουμε καινούρια δελτία παικτών, να κάνουμε μεταγραφές -έχουν έρθει κάποια παιδιά- και να μπούμε στο "ζουμί" του πρωταθλήματος που θα είναι μετά.
Όσον αφορά τον όμιλό μας θεωρώ ότι Λιβαδειά και Καλαμάτα θα παλέψουν για την πρώτη θέση».