"Έφυγε" ο εμβληματικός Στέλιος Σεραφείδης

"Έφυγε" από την ζωή μία από τις πιό εμβληματικές μορφές της Ιστορίας της ΑΕΚ, ο Στέλιος Σεραφείδης.
Ο θρυλικός τερματοφύλακας του "Δικεφάλου", άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, σκορπίζοντας θλίψη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ΑΕΚ ζήτησε ήδη από τη Λίγκα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο αυριανό ματς με τη Λαμία, ενώ επίσης θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Βυθισμένη στην πιο βαθιά θλίψη η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρετά με σεβασμό και δέος τον αιώνιο αρχηγό της ομάδας μας, Στέλιο Σεραφείδη.
Η μορφή του, η ψυχή του, το αγωνιστικό του πάθος και η προσήλωσή του στην κιτρινόμαυρη ιδέα ταυτίστηκαν με την ίδια την ΑΕΚ. Η ανιδιοτέλειά του απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας.
Ο τεράστιος αγώνας, που έδωσε για να προλάβει να μπει στο νέο μας γήπεδο μπορεί τυπικά να μην δικαιώθηκε, αλλά η ψυχή του θα ζει αιώνια ανάμεσά μας και θα υπάρχει σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας.
Όπως αιώνιοι ήταν οι αγώνες που έδωσε για να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο της ομάδας μας, την οποία αγάπησε περισσότερο και από τη ζωή του.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι συμπαίκτες του και ολόκληρος ο σύνδεσμος παλαιμάχων της ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα αποχαιρετούν τον ηγέτη της ομάδας μας και απευθύνουν τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό ταξίδι, Στέλιο Σεραφείδη!
Καλό ταξίδι, αιώνιε αρχηγέ της ΑΕΚ!"