ΕΛΛΑΔΑΡΑ: Απαλλάχθηκε τελικά ο Τζουκάνοβιτς, που είχε κληθεί σε απολογία για ματς στο οποίο δεν ήταν!

Απαλλάχθηκε τελικά ο Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς, που είχε κληθεί σε απολογία για το ματς στο οποίο δεν ήταν!
Συγκεκριμένα, ο Μαυροβούνιος πρώην τεχνικός του Καραϊσκάκη είχε κληθεί σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας, για το ματς της ομάδας της Άρτας εναντίον των Χανίων, που έγινε στην Κρήτη στις 29 Δεκεμβρίου. Θυμίζουμε ότι ο Τζουκάνοβιτς είχε αποχωρήσει από τον Καραϊσκάκη στις 23 Δεκεμβρίου και από τις 28 Δεκεμβρίου βρισκόταν στην Ινδονησία, καθώς ανέλαβε την Σέμαρανγκ! Δηλαδή ένα πρωτοφανές περιστατικό, που μόνο στη χώρα μας μπορούσε να συμβεί!
Στο φύλλο αγώνα υπήρχε το όνομα του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ, ενώ στην πραγματικότητα, στον πάγκο του Καραϊσκάκη βρισκόταν ο Θόδωρος Κάντας.

Αναλυτικά η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας:

"ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ και τον DUKANOVIC DRAGAN από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση, ήτοι από το αδίκημα της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια που είχε επιβληθεί στον προπονητή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (αγώνας με ΠΑΕ Χανιά, 29/12/2021)".