Πέθανε ο Ούγκο Μαραντόνα, αδερφός του Ντιέγο

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του αδερφού του, Ντιέγο Μαραντόνα, ο Ούγκο Ερνάν Μαραντόνα, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, σε ηλικία 52 ετών, από καρδιακή ανακοπή.
Ο Ούγκο Μαραντόνα ζούσε στην Φλεγκρέα, επαρχία της Νάπολι και ήταν ο μικρότερος από τους τρεις αδερφούς Μαραντόνα (ο Ραούλ είναι ο μεσαίος) που έγιναν ποδοσφαιριστές.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και αυτός στην Αρχεντίνος και το 1987 πήγε στην Ιταλία, όπου αποκτήθηκε από την Νάπολι και δόθηκε δανεικός στην Άσκολι. Ακολούθησε η Ισπανία και η Ράγιο Βαγιεκάνο, η Ραπίντ Βιέννης και στη συνέχεια μικρότερες ομάδες όπως η Ντεπόρτιβο Ιτάλια, η Προγκρέσο, η Φουτούρες, η Αβίσπα Φουκουόκα, η Κονσαντόλε Σαπόρο και η Τορόντο Ιταλία το 1999.
Όταν αποχώρησε από τη δράση ως ποδοσφαιριστής, έμεινε για ένα διάστημα στην Αργεντινή και στη συνέχεια μετακόμισε στο Πουέρτο Ρίκο υπό τον ρόλο του πρέσβη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της πατρίδας του. Ανέλαβε προπονητής στην Πουέρτο Ρίκο Αϊλάντερς στο USL των ΗΠΑ και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ιταλία, όπου εργάστηκε ως προπονητής σε διάφορες ακαδημίες ομάδων της Νάπολι.
Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στον Ιταλικό Νότο και ασχολούταν με το ποδόσφαιρο Νέων.