Ξεκίνησε ατομικό στο γήπεδο ο Κόντε! (video)

Τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του σε χιαστό και μηνίσκο (18/09 στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό), ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε για πρώτη φορά στο γήπεδο!
Ο Ισπανός επιθετικός έκανε σήμερα το πρώτο του ατομικό πρόγραμμα την ίδια ώρα που προπονούταν και οι συμπαίκτες του και σίγουρα η εξέλιξη αυτή χαροποιεί τους πάντες, αφού ο Κόντε θα βρίσκεται πλέον καθημερινά και στα αποδυτήρια της ομάδας, εκτός από το φυσιοθεραπευτήριο.
Ο Μάριος Λάμπρος που έχει γίνει "σκιά" του απ’ όταν ξεκίνησε τις φυσιοθεραπείες, τον βοήθησε να πραγματοποιήσει κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις και από εδώ και πέρα κάθε μέρα θα είναι και μια μέρα πιο κοντά στην επιστροφή του σε αγωνιστικό ρυθμό.
Ο ίδιος ο Πέδρο ανυπομονεί για την επιστροφή αυτή, πόσο μάλλον τώρα που βλέπει και την εκπληκτική πορεία της ομάδας, αλλά ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του γιατρού κ. Ριστάνη και των φυσιοθεραπευτών Σκόρδου και Λάμπρου, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι πολύ δυνατός!
Υπολογίζεται ως τα μέσα Μαρτίου ο Κόντε να είναι σε θέση πλέον να ξεκινήσει να αγωνίζεται.
Δείτε και σχετικό βίντεο από τη σημερινή προπόνηση, η οποία επιφύλασσε και ευχάριστα, καθώς επέστρεψαν οι Μιλιντσεάνου και Γκαρντάβσκι και θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Τετάρτης (17:15) με τον ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΗ: super-fm.gr