Αγουέρο: Λύγισε στο «αντίο» του από την ενεργό δράση

Και επίσημα ανακοίνωσε το «αντίο» του στην ενεργό δράση ο Κουν Αγουέρο.
Εμφανώς συγκινημένος και έντονα συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο εμβληματικός Αργεντίνος φορ στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, λίγες μέρες μετά την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του, εξαιτίας προβλημάτων στην καρδιά.
Με τεράστια καριέρα στην Ιντεπεντιέντε, στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην Μάντσεστερ Σίτι, στην Εθνική Αργεντινής και εσχάτως στην Μπαρσελόνα, ο Σέρχιο Αγουέρο «λύγισε» μπροστά στους παίκτες της Μπαρσελόνα και με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα στο πλάι του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αποφάσισα να σταματήσω, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Η απόφαση που έλαβα είναι με γνώμονα την υγεία μου».
Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι περήφανος για την καριέρα μου. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου. Από την ηλικία των 5 ετών, όταν άρχισα να κλωτσάω μια μπάλα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα ποτέ να παίζω στην Ευρώπη. Ευχαριστώ την Ατλέτικο Μαδρίτης που με είδε και με πήρε σε πολύ νεαρή ηλικία. Και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρετε πώς νιώθω για τη Σίτι, πόσο ευγνώμων είμαι. Και όλους στην Μπαρτσελόνα, που μου φέρθηκαν άψογα».