Κύπελλο Ελλάδος: Η κλήρωση των προημιτελικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών το 2004, Κώστας Κατσουράνης, ήταν αυτός που διενήργησε την κλήρωση της προημιτελικής, της ημιτελικής φάσης του θεσμού, καθώς και αυτής για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.
Οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν το διάστημα 18-20 Ιανουαρίου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 25-27 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Άρης-Λαμία
Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στα ημιτελικά, ο νικητής του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας θα βρει απέναντί του τον νικητή του αγώνα Άρης-Λαμία (πρώτος ημιτελικός), ενώ ο νικητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (δεύτερος τελικός).
Οι πρώτοι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το διάστημα 8-10 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς στην ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 1-3 Μαρτίου.
Τυπικά γηπεδούχος στον τελικό στο Ολυμπιακό στάδιο, ο οποίος, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 21 Μαΐου, θα είναι ο νικητής του 1ου ημιτελικού.