Παναθηναϊκός Β-Καραϊσκάκης 2-2 με γκολάρα του Ρούνεϊ! (βίντεο)

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός Β και Καραϊσκάκης Άρτας, για την 5η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2!
Σε ένα συναρπαστικό ματς που έγινε στο γήπεδο του Ασπροπύργου, η ομάδα της Άρτας μπήκε πιό δυνατά και προηγήθηκε στο 5ο μόλις λεπτό, παγώνοντας τους γηπεδούχους. Ο Σταματής έκανε την σέντρα, ο Ρούνεϊ έκανε το γύρισμα και ο Ντοναλντόνι σκόραρε με κοντινό σουτ.
Το "Τριφύλλι" άργησε να αντιδράσει και ισοφάρισε με τον Θεοχάρη με πέναλτι στο 32', μετά από ανατροπή του Βαγιαννίδη. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Χουάντερσον να κάνει εξαιρετική επέμβαση σε προσπάθεια του Σέχου.
Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός Β έκανε το 2-1 ξανά με πέναλτι στο 65', που προήλθε από ανατροπή του Κρίστο Σέχου από τον Χουάντερσον, με τον παθόντα να εκτελεί εύστοχα για το 2-1.
Όμως η ομάδα του Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Και το έκανε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, καθώς ο Ρούνεϊ στο 69' πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, σημειώνοντας το τελικό 2-2.
Μάλιστα ο Καραϊσκάκης θα μπορούσε να φύγει και με τους 3 βαθμούς της νίκης, εάν στην φάση του Σταματή που προήλθε από τον Ναζίμ, ο πρώτος είχε καλύτερο τελείωμα στην φάση.