Με ισοπαλία έριξε αυλαία η Εθνική

Με ισοπαλία (1-1) απέναντι στο Κόσοβο, στο Ολυμπιακό Στάδιο, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα, στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν νίκησε ούτε αυτή τη φορά, μένοντας χωρίς «τρίποντο» για τρίτο συνεχόμενο ματς μετά την εκτός έδρας νίκη που είχε σημειώσει στη Γεωργία και κατέλαβε την τρίτη θέση στη Β' όμιλο με 10 βαθμούς (2 νίκες, 2 ήττες, 4 ισοπαλίες).
Αγωνιστικά, η πρώτη μισή ώρα κύλησε με αγώνα στο μισό γήπεδο αλλά ανούσιο, με εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία της Εθνικής στο 10', όταν ο Δουβίκας έδωσε στον Μπουχαλάκη, που με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μούριτς.
Μετά η Εθνική ανέβασε ρυθμό, πίεσε για ένα δίλεπτο και στο 33' από σέντρα του Τσιμίκα η κεφαλιά του Δουβίκα έφυγε άουτ, ενώ στο 34' το σουτ του Ράσιτσα σχεδόν άγγιξε το αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου.
Τελικά η ανωτερότητα της Εθνικής καρποφόρησε στο 44', όταν ο Πέλκας σέντρα με ακρίβεια, ο Μασούρας πρόλαβε τους αμυντικούς και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο ίδιος παραλίγο να κάνει το 2-0 στο 54', αλλά η προβολή του στη σέντρα του Τσιμίκα έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Μούριτς.
Στο 60' η Εθνική είχε νέα καλή στιγμή, με το δυνατό σουτ του Πέλκα εκτός περιοχής να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι και στο 67', σε γύρισμα του Τσιμίκα η μπάλα πέρασε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος χωρίς να βρεθεί πόδι για να τη σπρώξει στα δίχτυα!
Στο 74' ο Πέλκας δεν έκανε το 2-0, με τον Μούριτς να αποκρούει σωτήρια το σουτ, ενώ στη συνέχεια ο Μάνταλος αντί να τελειώσει τη φάση έκανε γύρισμα.
Στο 76' το Κόσοβο τιμώρησε την επιπολαιότητα των διεθνών στην τελική προσπάθεια, με τον Ραχμάνι να κάνει το 1-1 από σέντρα του Ζεργκόβα, η είσοδος του οποίου στο β' ημίχρονο άλλαξε τη ροή του αγώνα, ενώ στο 79' ο Μπερίσα σούταρε μόλις άουτ.