Κωστένογλου: «Μετά το 2-0 χάσαμε τον προσανατολισμό μας»

Η Εθνική Κύπρου ηττήθηκε με 6-0 από την Ρωσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.
Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στη Gazprom Arena για την 9η αγωνιστική ημέρα του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Κύπρου, Νίκος Κωστένογλου.

Αναλυτικά:

«Απρόσμενα, δεχτήκαμε το πρώτο τέρμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Στη συνέχει και στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, καταφέραμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα αμυντικά και επιθετικά και χάσαμε και μια κλασσική ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου για να ισοφαρίσουμε.
Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου συνεχίσαμε να είμαστε καλοί και να δημιουργούμε προϋποθέσεις. Έρχεται το 55ο λεπτό και δεχόμαστε αναπάντεχα το δεύτερο γκολ, μετά από ένα λεπτό το τρίτο και εκεί χάσαμε τον προσανατολισμό μας και καταρρεύσαμε. Γίνονται ατομικά λάθη και το σκορ παίρνει μεγάλες διαστάσεις.
Το παιχνίδι δεν προμήνυε να εξελιχθεί με αυτό τον τρόπο. Αδιαμφισβήτητα είναι βαρύ το σκορ. Όμως, αυτό δεν μπορεί πλέον να αλλάξει. Πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα, να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί σύντομα έχουμε άλλο παιχνίδι».