Κατσουράνης: «Λάθος του Βέλεθ στο 0-1»

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και στάθηκε στο λάθος του Βέλεθ στο πρώτο γκολ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στους «Betarades»:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες αποφάσισαν να πιέσουν ψηλά και να μην αφήσουν ο ένας τον άλλον να κάνει build up στο παιχνίδι του. Ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις με τον Μπίσεσβαρ και την διαγώνιά του κίνηση. Του βγήκε η τριάδα πίσω από τον Άκπομ.
Ο Βέλεθ στο 0-1 πάει να βοηθήσει τον Κώτσιρα κι αυτό ήταν λάθος. Ο Άκπομ είχε πλεονέκτημα απέναντι στον Σάρλια. Ο Παναθηναϊκός, γενικότερα, ήταν αργός στο παιχνίδι του. Λίγες φορές ξέφυγε από το πρέσινγκ του ΠΑΟΚ με τον Πέρεθ.
Πάντως, οι «Πράσινοι» δεν είχαν ταχύτητα. Είχαν μόλις μια ευκαιρία, πάνω στον τραυματισμό του Βιεϊρίνια. Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ της ισοφάρισης, που κράτησε για λίγο. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε πιο κοντά στο γκολ.
Ο Χατζηγιοβάνης πήγε πιο πολύ στο 1v1 σε σχέση με τους Παλάσιος και Βιτάλ. Έδωσε ένταση στο ματς του Παναθηναϊκού. Θεωρώ πως ήταν πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής άφησε το ματς να εξελίσσεται. Είχε καλό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ είχε πιο ποιοτική ομάδα και κέρδισε δίκαια.
Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Χουάνκαρ. Φοβερό ματς έκανε και ο Τέιλορ. Κλασικά καλή απόδοση έπιασαν οι Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς και ο Εσίτι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Καρλίτος δεν πρέπει να ακούμπησε την μπάλα».