Γιάννης Τάτσης: «Πολύ καλό αποτέλεσμα για μας»

Σπουδαίο χαρακτήρισε το βαθμό (1-1) που πήρε ο Ηρόδοτος στην Ιεράπετρα απέναντι στον ΟΦΙ, ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Τάτσης:
«Πολύ καλό αποτέλεσμα για μας, δεδομένου ότι έχουμε ένα μικρό ρόστερ με 21 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Είχαμε και έναν σοβαρό τραυματισμό, του Μπολάκη, ενώ χάσαμε και τον Αρναούτογλου στο ματς με τα Χανιά. Όπως καταλαβαίνετε αυτό κάνει το σημερινό βαθμό ακόμα πιο σπουδαίο. Σαν παιχνίδι ήταν ανοικτό θα έλεγα, θα μπορούσαμε εύκολα να το χάσουμε αλλά και σε κάποιες στιγμές, να το κερδίσουμε. Δεν ήμασταν καλοί καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, είχαμε όμως εξάρσεις που σε αυτές θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Μην αδικώ την προσπάθεια του ΟΦΙ, που σε στιγμές αδυναμίας δικές μας θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι…»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλιθέα:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Μέχρι το Γενάρη θα είναι δύσκολο για μας. Όπως ανέφερα νωρίτερα λόγω μικρού ρόστερ, αναγκαστικά, ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για μας. Η ομάδα χτίστηκε τελευταία στιγμή, έγινε ΠΑΕ, προσπάθησε πολύ να μπει στην κατηγορία, είχαμε προβλήματα και έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Για μας δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Για εμένα σαν προπονητής, δεν υπάρχει ούτε υπήρξε εύκολο παιχνίδι. Αυτό που επιθυμώ είναι οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έπειτα, βλέποντας και κάνοντας…»