Φιλική πεντάρα του ΠΑΣ

Με πρωταγωνιστή τον Μορέιρα, που δεν ταξίδεψε τελικά στη Γουινέα, αφού αποκλείστηκε από την τελική 24άδα της Εθνικής του ομάδας, αν και είχε ανακοινωθεί αρχικά το όνομά του, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε σε φιλικό παιχνίδι του Καναλάκι με 5-0.
Οι Γιαννιώτες άργησαν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα, αφού το Καναλάκι στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά από σέντρα του Μορέιρα στο 43' ο Παντελάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.
Στο 55' ο Μορέιρα και πάλι βρήκε τον Μίνα στην περιοχή, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Στο 61' ο Μορέιρα εκτέλεσε κόρνερ και ο Καραγιάννης με κεφαλιά έγραψε το 3-0.
Στο 69' ήρθε η ώρα του Μορέιρα από δημιουργός γκολ να γίνει εκτελεστής, αφού εκμεταλλεύτηκε μπαλιά του Τριάδη και με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-0.
Το τελικό 5-0 έγινε από ασίστ τον Σνάιντερ στον Μορέιρα, με τον τελευταίο να μην αστοχεί.
ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Παντελάκης, Ρίζος, Καραχάλιος, Σιόντης, Τριάδης, Κύρκος, Μίνα, Μορέιρα. Στον πάγκο: Αθανασίου, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου, Ντομίνγκεθ.
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Πατσιούρας, Καπίας, Ντατίδης, Κωνσταντίνου, Παπανίκου, Εμβραΐζογλου, Πότσης, Κωσταμένας, Νικολάου, Πόγιας, Ροβίνας. Στον πάγκο: Βλάχος, Μπαλαούρας, Φράγκος, Θεοδωράκης, Σακκάς, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Ζιάκας, Κυριάκης,Τσούτσης, Ροβίνας, Βέρμπης, Γεωργίου, Καραμποίκης.
ΠΗΓΗ: super-fm.gr